HAR DU BRUG FOR HJÆLP?kontakt equus cura

Har du spørgsmål sidder jeg altid klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 08.00-17.00. Jeg besvarer både opkald, mail og sms´er.

 

TLF.:                     +45 29 33 83 16
Mail:                        Info@equuscura.dk

 

Bestil din ordre online inden kl. 13.00 og vi sender samme dag! Se leveringstider og betingelser her. Levering indenfor 2-3 hverdage.

 

 

Kontakt os

Kontakt Equus Cura

God rådgivning er vigtig for mig. Derfor kan du altid få råd, vejledning, tips og trick til generel pasning af din hest, eller til brugen af vores produkter. Jeg er ikke uddannet dyrelæge, men jeg har et bredt kendskab til heste og de udfordringer der kan opstå. Hos mig får du korrekt rådgivning, ellers kan jeg guide dig på rette vej, til de fagfolk der kan hjælpe dig. 

Alle spørgsmål er velkommen. Ovenfor kan du benytte vores kontakt formular, hvor du nemt kan sende os dine spørgsmål. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer i hverdagene. Beskeder der modtages i weekenden, besvares næstkommende hverdag. Du kan dog til tider få svar i weekenderne også. 

Hvis dit spørgsmål er akut, vil jeg opfordre dig til at sende en SMS. 

Ved akut opstået sygdom eller allergi hos hesten, bør du kontakte din dyrelæge.