CURA No. 1 – Heste shampoo med Aloe Vera

CURA No. 1 er ikke bare en normal shampoo til heste. Shampooen har et højt indhold af naturlig ren Aloe Vera. Dette sikrer optimal fugt og pleje af hestens pels og skind under vask. Med CURA No. 1, får din hest en skinnende og blød pels uden at skabe hudirritationer.

  • Indeholder 70 % Aloe Vera
  • Giver skinnende og blød pels
  • Mindsker kløe og irritation
  • Drøj i brug
  • 500 ml.

Datablad (DA)Datasheet (EN)

 

Rabatter 
V/20 stk. -5%
V/40 stk. -10%
V/60 stk. -15%
V/80 stk. -20%
V/100 stk. -25%

Rabatten kan kombineres på tværs af alle produkter og fratrækkes i kurven.

På lager (kan bestilles som restordre)

CURA NO. 1 – Hesteshampoo med 70% Aloe Vera

CURA No. 1 er ikke bare en normal shampoo til heste. Shampooen har et højt indhold af naturlig ren Aloe Vera. Dette sikrer optimal fugt og pleje af hestens pels og skind under vask. Med CURA No. 1, får din hest en skinnende og blød pels uden at skabe hudirritationer.

  • Indeholder 70 % Aloe Vera
  • Giver skinnende og blød pels
  • Mindsker kløe og irritation
  • Drøj i brug
  • 500 ml.

CURA NO. 1 er som det eneste af EQUUS CURA´s produkter som er tilsat en mild parfume. Dette skyldes det høje indhold af Aloe Vera, som kan få en harsk lugt.

BRUGSANVISNING:

Skyl hesten med rent tempereret vand. Påfør produktet på fugtig pels, samt man og hale. Masser det ind og skyl grundigt efter med rent vant. Produktet kan med fordel påføres med en svamp.

 

SHAMPOO DER PLEJER HESTENS PELS

Særligt stævneheste vaskes ofte, og dette kan gøre deres pels og hud tør og irriteret. Men uanset om du vasker din heste ofte, eller kun engang imellem er det vigtigt at anvende en shampoo med højt plejeindhold, lige som CURA NO. 1.

Når vi vasker vores heste, fjerner vi et naturligt fedtlag i hestens pels. Dette lag gør pelsen mere modstandsdygtig overfor bl.a. regnvand, men derudover er det også med til at holde huden fugtig og sund. Almindige heste shampooer er lavet til at affedte og rengøre pelsen, men når du vasker med CURA NO. 1, som består af hele 70% Aloe Vera, giver du fugten tilbage til hesten.

Shampooen består mere af ”creme” end af rå sæbe, hvilket sikre rigeligt med fugt og pleje til pelsen.

 

DU BEHØVER INGEN SHOWSHINE

Slut med den klassiske showshine! Når du vælger en shampoo med pleje, er showshine helt overflødig. CURA NO. 1giver både shine og gør man og hale nem at rede ud. Selv hvide heste bliver skinnede rene.

Shampooen er ideel til dig der ønsker en ren og skinnende hest!

Uanset om din hest er hvid, sort, rød, gul eller noget helt femte, kan du anvende CURA NO. 1. Der findes et utal af farve shampooer til heste, men kun den blå shampoo til hvide heste har dokumenteret effekt, da blå mindsker gullige nuancer.

Der er derfor ingen grund til at købe dig fattig i forskellige shampooer til forskellige heste. Faktisk kan du nøjes med én!

 

HESTE SHAMPOO TIL MENNESKE HÅR

De fleste hesteshampooer kan anvendes til mennesker hår, men du må IKKE anvende en menneskeshampoo til din hest. De shampooer vi bruger til vores eget hår, er spækket med kemikalier og parfume, ting som vores heste kan være allergiske for. Vælg derfor en shampoo med et minimum af kemikalier og tilsætningsstoffer, når du vælger hesteshampoo.

CURA NO. 1er ideel til heste, hunde, katte og mennesker! Den milde parfume og det høje indhold af Aloe Vera, efterlader alle hårtyper velplejet og skinnende.

 

HVORFOR SKAL VI VASKE VORES HEST?

Fra naturens side holder hestene deres pels ren ved at rulle og gnubbe hinanden, -men hvorfor bør vi så vaske vores hest?

Når vi anvender vores hest som ridehest, bruger vi diverse udstyr så som dækkener, underlag, gamacher, bandager mv. Dette strider imod hestens natur. Vi giver også vores heste, dækkener på når de kommer ud om vinteren eller i regnvejr, alt dette er med til at hindre hesten i at rengøre sin egen pels.

Det kan derfor være en god ide at give hesten en vask i ny og næ. En badetur er nemlig med til at forebygge gnavesår, irritationer, skæl og udvikling af svamp.

 

HALE KLØE – VASK DET VÆK

Der er næsten altid en årsag til at hesten klør sin hale. Nogle gange kan det være en allergisk reaktion fra mitte bid, eller stik fra andre insekter, mens det andre gange kan skyldes tør og irriteret hud. Ved sidst nævnte kan du gøre meget ved at tilføre en masse pleje til hestens halerod.

Typisk vil tør og irriteret hud, danne en form for skæl, som blot vil irritere hesten yderligt. Derfor kan du med fordel vaske haleroden grundig med CURA NO. 1, som tilfører en masse fugt og derved mindsker dannelsen af skæl.

Hvis hesten er meget irriteret af halekløe, kan du med fordel anvende en kløestillende spray som SHIELD, indtil du har fået styr på skæl og kløe.

 

HESTE HALE ELLER HESTEHALE

Den klassiske frisure heste hale, er tydeligt inspireret af hestens hale. Sjovt nok er heste halen den foretrukne frisure ved langhåret hestepiger, da den er nem, praktisk og nemt kan placeres så man kan have en ridehjelm på samtidig.

 

ALOE VERA – MIRAKEL PLANTEN

Aloe Vera har et utal af gode egenskaber, som også skinner igennem i CURA NO. 1. Aloe Vera giver bl.a. et vitaminboost, og indeholder blandt andet A, C, E, forskellige B-vitaminer og mineraler som kalcium, jern, zink og magnesium.

Derudover er Aloe Vera fyldt med aminosyrer, som er en meget vigtigt for hesten, samt en række fedsyrer, som reducerer risikoen for allergi og sænker fedtstoffet i blodet.

Aloe Vera er en basisk plante, som hjælper kroppens syre-/basebalance, og derudover styrker planten immunforsvaret gennem indholdet af antioxidanter. Ydermere virker Aloe Vera helende på huden og er derfor effektiv mod sår, insektstik, hudafskrabninger, eksem og andre hudlidelser.

Når heste halen klør, så er det en god idé at vaske en i shampoo med Aloe Vera da dette virker beroligende, smertelindrende og kløestillende. Derudover kan det stabilisere huden og mindske skæl og fedtet halerod.

Aloe Veraen i CURA NO. 1, stammer fra Frankrig, hvor den udvindes i sin reneste form.

Bliv klogere på Aloe Vera og dens egenskaber her.

 

Se vores demonstrationsvideo her.

Vægt 540 g