TAK FORDI DU LÆSER MED

Mit navn er Louise Bonde Veirup, og jeg er indehaver af Equus Cura ApS. 
I flere år havde jeg en hest som døjede med muk. Intet hjalp, så jeg besluttede mig for at gøre det nemmere og bedre. Den dag skabte jeg produktet PREVENT.

Jeg ville udvikle et produkt som kunne skabe et tørt miljø i våde omgivelser, og derved forhindre dannelsen af muk, så det gjorde jeg -naturligvis i tæt samarbejde med eksperter på området.

I dag har jeg 5 forskellige produkter i produktserien, som alle er nænsomme og effektive produkter til heste uden brug af skadelig kemi.

Equus Cura betyder omsorg for heste og mine produkter er lavet med omsorg for din hest!

Equus Cura er en ny dansk virksomhed, som producerer plejeprodukter til heste i højeste kvalitet. Produkterne produceres og udvikles i Danmark. Jeg fokuserer på innovative og effektive produkter, som samtidig er yderst skånsomme for hesten. Produkterne er fri for skadelig kemi og består kun af naturlige ingredienser.

Min ambition er at udvikle og skabe nye innovative plejeprodukter, uden brug af skadelig kemi til gavn for din hest. Bag Equus Cura står en række ildsjæle, som udvikler, tester og afprøver produkter indtil den mest effektive og skånsomme løsning er fundet. Alle mine produkter testes desuden af uafhængige forbrugere, der stiller deres heste til rådighed.

Det gør jeg, fordi jeg tror på, at et tæt samarbejde med mine kunder skaber de bedste løsninger. Sammen skaber vi innovative plejeprodukter til vores heste.