FIND DIN NÆRMESTE FORHANDLER

EQUUS CURA har et bredt udvalg af forhandlere i Europa. Her på siden kan du finde din nærmeste forhandler af vores produkter. Vi samarbejder med udvalgte forhandlere, som alle levere en god service og kundeservice enten de deres fysiske butik eller på deres webshop. Hvis forhandlerene ikke har det ønskede EQUUS CURA produkt på lager, kan du altid ringe til dem og bede dem bestille det hjem.

Driver du din egen rideudstyrsbutik, foderstof, eller noget helt andet, og ønsker du at blive forhandler af EQUUS CURA´s produkter, er du meget velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om mulighederne. Vi sætter en dyd i grundig præsentation af vores produkter, så vores forhandlere kan rådgive dig på bedst muligvis.

Rådgivning kan du også altid få hos os! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Har vi overset en forhandler? Hvis du mener at din lokale eller yndlings butik bør have EQUUS CURA´s produkter i deres sortiment, så send og gerne et hint. Vi ønsker at være hvor vores kunder er, så vi lytter til jeres anbefalinger!

Er vi endnu ikke i din by eller dit land, så kan du altid bestille vores produkter online hos os. Vi leverer gratis til hele EU ved køb for over DDK 399,00 eller EUR 55,00. Når du handler direkte hos os, sikre vi hurtig levering, eksklusiv indpakning og en lille snack til din hest.

Hos os finder du også et udvalg af 2. sorteringsvarer, som sælges til reduceres pris. Produkterne fejler intet, men papkassen kan være beskadiget, etiketten krøllet eller kortere udløbsdato. For at skåne miljøet og reducere spild, sælges disse produkter til reduceret pris.